Tenerife (PRG - TFS - PRG) 2.990 Kč/RT/osoba Smartwings Odbavené zavazadlo do 23 kg https://p.eximtours.cz/s-z1gr4mkw  .

Letenkový koutek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

David Eiselt napsal(a):

Problém je, že o Brumovi si nikdo nemyslel nic jiného, ani když byl na AL :) Každé fórum má svého trolla. Trochu mi tu chybí Padrino.

Takže podle tebe je pro internetové fórum lepší vychovávat si trolly a ještě si po nich stýskat, než se snažit mít alespoň trochu zdravou komunitu, kam se lidé vracejí, tak to jo :)

6 Citovat

@JardaM
toto přeci často zmiňuje Roman, že pro Davida a projekt CL je výborný komentář, který vyvolá další komentáře...a je jedno jestli negativní.

0 Citovat

Přesně tak. a tohle realita není jen na CL a celkových Internet prostoru..

3 Citovat

J0x napsal(a):

CestovatelX: máš pravdu, ale když si to moc bereš, je to tvoje volba. 😉 Navíc niemandos už sem skoro úplně vůbec ani trochu nechodí a floodland má občas i nějakou světlou chvilku. Dobrovolně zde usazený brumák nebude nedobrovolně vymístěn, dokud budou admini považovat jeho přítomnost za užitečnou.

David: mraky Padrinových alter eg ti nestačí? 🤣

A nemyslel náhodou taky tebe😉

5 Citovat
Několikrát jsem říkal, že diskuze je jen odrazem diskutujících. Pokud vím, jednou jsme zásah učinili - teď si nevzpomenu na nick. Ale asi není v pořádku, abychom mazali každý nick, co se vyjádří jako troll, ale v rámci slušných mezí. Mohlo se samozřejmě stát, že jsem daný negativní komentář přehlédl a nejsem adekvátně v obraze.
0 Citovat

Bradley: u mě nehrozí záchvat jako u některých, takže předpokládám, že by mi své výtky sdělil. 😉 Na žádné z jeho strany si nevzpomínám.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a): ...Ale asi není v pořádku, abychom mazali každý nick, co se vyjádří jako troll, ale v rámci slušných mezí. ...

A doplnil by som, že netreba byť prehnane citlivý a egocentrický a pri kritike (resp. pri negatívnej reakcii od trolla) sa nenechať "vytroliť", neplakať, neľutovať sa,  neurážať sa, nepožadovať zmazanie a nemazať... Proste mávnuť rukou, povedať si "je to debil" (alebo niečo podobné) a normálne pokračovať.

Ak sa niekoho tak strašne dotkne  obyčajný príspevok na nete (aka trolling), ako potom môže fungovať v normálnom živote a riešiť skutočné problémy? Tie snowflakes sú fakt extrémne sebestredné... 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Ge...lo%C4%8Dek

1 Citovat

romancient napsal(a):

Přesně tak. a tohle realita není jen na CL a celkových Internet prostoru..

Já se pohybuju ještě například na moviezone, což je dost živá komunita a rozhodně tam tohle nemají zapotřebí.

@jerry: Ne že by se mě týkaly snowflakes, jen bych rád podoktnul, že současná generace boomeru je schopná nepromluvit celý život se svými příbuznými nebo kamarády kvůli něčemu, co si řekli před 40 lety a pak nadávají na přecitlivělost snowflakes :D ale to už sorry za offtopic

8 Citovat

JardaM napsal(a):

@jerry: Ne že by se mě týkaly snowflakes, jen bych rád podoktnul, že současná generace boomeru je schopná nepromluvit celý život se svými příbuznými nebo kamarády kvůli něčemu, co si řekli před 40 lety a pak nadávají na přecitlivělost snowflakes :D ale to už sorry za offtopic

Nenadávam na nikoho, len mi príde divné, že niekto kvôli nejakému troll-príspevku od Bruma si vymaže cestopis, premaže profil a chce si vymazať aj konto. Prišlo mi to ako reakcia neadekvátne, to je celé.

5 Citovat

Většina moderních fór má tlačítko pro skrytí příspěvků konkrétního uživatele. Je to nejmocnější zbraň. Pokud ho nevidíte, neexistuje. Pokud ho systém nemá, musíte si vybudovat „mentální adblock“ – očima prostě přeskakovat známé toxické nicky.

0 Citovat

To už na CL taky bylo, mám dojem. Má to tu nevýhodu, že sice něčí příspěvky skryješ, ale neskryješ reakce na něj od jiných, takže ve výsledku diskuze ve vlákně nedává smysl.

A samozřejmě se ochudíš i o užitečné příspěvky od toho skrytého uživatele.

0 Citovat

Možná by stálo za to zřídit pro podobné rýpaly samostatné vlákno – takové ‚diskusní pískoviště‘. Tam by se mohli vyřádit do sytosti a Letenkový koutek by zůstal věcný a přehledný pro ty, co hledají letenku, a ne hádku. 

0 Citovat

jery napsal(a):

A doplnil by som, že netreba byť prehnane citlivý a egocentrický a pri kritike (resp. pri negatívnej reakcii od trolla) sa nenechať "vytroliť", neplakať, neľutovať sa,  neurážať sa, nepožadovať zmazanie a nemazať... Proste mávnuť rukou, povedať si "je to debil" (alebo niečo podobné) a normálne pokračovať.

Ak sa niekoho tak strašne dotkne  obyčajný príspevok na nete (aka trolling), ako potom môže fungovať v normálnom živote a riešiť skutočné problémy? Tie snowflakes sú fakt extrémne sebestredné... 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Ge...lo%C4%8Dek https://space-waves.co

Presne tak, treba sa tým nenechať vytočiť. Trošku ignorancie a „meh, je to debil“ dokáže zázraky. Online trolling nie je dôvod sa urážať – kto to nevie zvládnuť na nete, bude mať problém aj v reálnom živote.

0 Citovat

Vladimír38 napsal(a):

Možná by stálo za to zřídit pro podobné rýpaly samostatné vlákno – takové ‚diskusní pískoviště‘. Tam by se mohli vyřádit do sytosti a Letenkový koutek by zůstal věcný a přehledný pro ty, co hledají letenku, a ne hádku. 

Tohle přeci nemůže fungovat 😁😁😁

0 Citovat

Je pravda, troll potřebuje publikum. Ale nikdo neříká, že by tam šel dobrovolně. Jde o to, aby moderátoři tyhle výlevy aktivně uklízeli stranou do ‚pískoviště‘, kde si v tom můžou klidně pokračovat dál. Hlavní vlákno by tak zůstalo bez toxických poznámek. Na velkých fórech se to tak dříve běžně dělalo a vzduch tam byl hned čistší

0